Slaapkamer opleuken met deze tips

 In Wonen

De slaapkamer is een van de belangrijkste ruimtes binnen een woning. Je begint er de dag met frisse moed en je eindigt hier na een lange werk- of studiedag! Reden genoeg om je slaapkamer op een leuke manier in te richten. Dit geldt niet alleen voor je eigen slaapkamer, maar ook voor die van je kinderen. Er zijn verschillende manieren om een slaapkamer op te leuken, zonder dat je hier veel geld in hoeft te investeren. Wanneer heb jij voor het laatst naar de inrichting van je slaapkamer gekeken? In dit artikel geven we je een aantal handige tips om je slaapkamer op te leuken.

Tip: bekijk de foto’s op de persoonlijke blogs van verschillende interieurstylisten. Op deze manier kun je inspiratie op doen voor de inrichting van je eigen slaapkamer! Wellicht kom je tot ideeën waar je zelf nooit aan zou hebben gedacht.

Muurstickers voor de kinderkamer

Een kinderkamer kun je op verschillende manieren opvrolijken. Je kinderen kunnen echter regelmatig van mening veranderen, waardoor je hier niet te veel tijd en geld in wilt steken. Muurstickers zijn een ideale oplossing in dit geval! Muurstickers zijn heel eenvoudig op de muren van de kinderkamer te plakken en kunnen na verloop van tijd ook weer eenvoudig verwijderd worden. Er zijn verschillende webwinkels waar je deze muurstickers direct kunt bestellen.

Niet alleen voor de kinderkamer zijn muurstickers een slimme manier om de muur op te vrolijken. Ook voor je eigen slaapkamer kunnen de muurstickers van pas komen! Wist je bijvoorbeeld dat het mogelijk is om je eigen muurstickers vorm te geven? Ideaal wanneer je een bepaald patroon op je muur wenst.

Zorg voor voldoende groen in de slaapkamer

Naast het opvrolijken van de muren in de slaapkamer, dien je ook voor voldoende groen te zorgen. Plantjes dragen bij aan een gezellige uitstraling van de slaapkamer en zorgen daarbij voor voldoende zuurstof in de slaapkamer. Er zijn verschillende kamerplanten die ideaal zijn voor in de hoeken van je slaapkamer. Je kunt natuurlijk ook voor kleinere plantjes kiezen, die je bijvoorbeeld op een kastje of een plank in de slaapkamer gebruikt.

Aanbevolen Berichten
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Begin hier met typen en druk op enter om te zoeken.

Design en Living