De nieuwste keukentrends voor 2018

 In Wonen

De lage rente, het grote consumentenvertrouwen en de lage werkloosheid maken dat veel consumenten een investering in hun woning overwegen. Door in je woning te investeren kun je de woning op een later moment voor meer verkopen, zonder dat je grote financiële risico’s loopt na je investering. Je kunt voor deze investering geld lenen tegen een lage rente, of je spaargeld gebruiken. De lage rente maakt immers dat je spaargeld weinig meer oplevert tegenwoordig.

Een van de mogelijkheden die je hebt als je wilt investeren in je woning, is het vernieuwen van de keuken of badkamer. Een keuken- of badkamerrenovatie is niet alleen een behoorlijk ingrijpende verbouwing, ook brengt dit de nodige kosten met zich mee. Reden genoeg om vooraf goed na te denken over de mogelijkheden die je hebt. In dit artikel zetten we een aantal keukentrends voor je op een rijtje.

Keuken renoveren met keukenfrontjes

Naast het vervangen van de complete keuken, kun je ook voor kleine aanpassingen zorgen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van keukenfrontjes. Met keukenfrontjes is het mogelijk om je keuken als nieuw te laten lijken, zonder dat je keuken sterk hoeft aan te passen. De keukenfrontjes worden namelijk over je bestaande keukenkastjes geplaatst. Ideaal wanneer de inbouwapparatuur nog goed werkt, maar je keuken een oubollige uitstraling heeft gekregen.

Tip: plaats een grote industriële stellingkast in je keuken! Je kunt deze kast opvrolijken door aan weerszijden kruidenplantjes te hangen. Daarbij krijgt de kast meer kleur door het vrolijke servies wat je hier in op kunt bergen. Industriële stijlelementen zijn de trend van 2018!

Complete keukenrenovatie uit laten voeren

Mocht je de keuken serieuzer aan willen pakken, dan kun je voor een complete keukenrenovatie kiezen. Laat je voorafgaand aan het renoveren van de keuken informeren over de mogelijkheden die je hierbij hebt. Welke kleuren zijn momenteel hot? Kies je voor inbouwapparatuur, of voor losse keukenapparaten? Enzovoorts. Er zijn op internet verschillende interieurblogs te vinden, die zich specifiek op keukens richten. Door naar de foto’s op deze blogs te kijken, kun je inspiratie op doen voor je eigen keuken. Hoe komt je keuken er straks uit te zien?

Recente berichten
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Begin hier met typen en druk op enter om te zoeken.

design en livingDesign en Living