Veiligheid op de trap is essentieel

 In Interieur, Wonen

Er zijn een aantal onderdelen in huis waar we vaak niet te lang bij stilstaan en die we voor lief nemen. De trap is hier een goed voorbeeld van. Bijna elk huis in Nederland heeft wel een trap en hoewel we natuurlijk nooit lange tijd op de trap spenderen, is dit wel een van de meest belopen plekken in het huis. Een trap is dan ook vaak onderhevig aan slijtage. Een ander onderdeel van de trap is de uitstraling en het design.

Er zijn diverse mogelijkheden hoe je jouw trap eruit kan laten zien, want je wil natuurlijk wel dat deze goed past bij de rest van het interieur. Het belangrijkste onderdeel van een trap blijft echter de veiligheid. Een stevige leuning voor houvast is hierbij erg belangrijk, maar ook goede grip voor de voeten is essentieel. Een anti slip tape kan hier uitkomst bij bieden.

De trap er mooi uit laten zien met een anti slip strip

Als gezegd zijn er verschillende manieren om de uitstraling van de trap te beïnvloeden. Je kan zelf een kleur kiezen, maar het begint bij het materiaal. Heb je een houten trap of een metalen trap en wat zijn de mogelijkheden voor elk soort materiaal? Er zijn veel mensen die kiezen voor vloerbedekking op de trap, wat als voordeel heeft dat dit lekker zacht aanvoelt en ook helpt bij het dempen van het geluid.

Tip: https://www.antisliprubbertape.com/blog/antislip-tape-waar-moet-je-op-letten-bij-aanschaf

Vloerbedekking is echter zeer besmettelijk voor vlekken en slijt bovendien in no time af. Wanneer je een trap wil die er mooi uitziet en minder zichtbaar- en minder snel slijt, dan is een strak gelakte trap vaak een mooie oplossing. Dit type trap kan echter wel vrij glad zijn en het gebruik van anti slip strips is dan ook aan te bevelen. Je kan deze anti slip tape in alle soorten en maten krijgen en bestellen in de kleur passend bij de trap.

Anti slip tape beschermt tegen de beschadiging en slijtage van het lakwerk

Niet alleen vloerbedekking slijt, maar ook een houten trap is onderhevig aan slijtage. Vooral aan de uiteindes van de tredes waar de voeten geplaatst worden slijt de trap het snelst. Om het lakwerk op deze plaatsen te beschermen kun je een antislip strip plaatsen.

Uitgelicht: https://www.antisliprubbertape.com/

De strip helpt niet alleen bij het bieden van meer grip op de trap, maar vangt ook de impact op van de voet, waardoor het lakwerk beschermd blijft. De strips zijn gemaakt van stevig rubber en voorzien van sterk zelfklevend tape. Door het feit dat de tape van rubber is, kun je deze eenvoudig op maat knippen en bevestigen. Voor het bevestigen van een anti slip strip is dan ook geen monteur nodig.

 

Recente berichten
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Begin hier met typen en druk op enter om te zoeken.

klok