NeXtime klokken voor elk interieur!

 In Interieur, Lifestyle

NeXtime gaat er prat op dat als klokken gemaakt worden met een juiste mix aan kwaliteit, stijl en passie, deze meer kunnen betekenen dan enkel een tijdsaanduiding. NeXtime streeft ernaar van haar klokken ware kunstwerkjes te maken die waarde toevoegen aan elk interieur!

Made in Holland

NeXtime is een Nederlands merk gespecialiseerd in klokken. Het is een familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar ervaring heeft in het ontwerpen en produceren van klokken. Samen met haar kantoor in Hong Kong en een aantal andere partners, produceert NeXtime méér dan 500.000 klokken per jaar, die worden verkocht in tal van landen over de gehele wereld.  Jaarlijks ontwerpt het bedrijf maar liefs zo’n 40 nieuwe modellen.

NeXtime Collectie

NeXtime heeft een brede, betaalbare designcollectie die wordt onderverdeeld in een aantal verschillende segmenten. Elk segment vertegenwoordigt een unieke stijl! De collecties o.a. verkrijgbaar bij Klokkenconcurrent, bieden een grote diversiteit aan ontwerpen, modellen en maten.

NeXtime Essentials

De Essentials collectie staat voor creativiteit, verrassende combinaties, diversiteit, passie, originaliteit, betaalbaar ontwerp & kwaliteit.

NeXtime Station

De Station collectie bestaat uit een breed gamma aan stationsklokken met een uniek karakter. De “Station” klok is niet “zomaar een kantoor” klok maar een functionele klok met stijl!

De Alarm & Digitale collectie

Deze collectie werd ontworpen met het motto: “Wij houden van wekkers die ons wakker maken en niet van wekkers die ons wakker houden!”.

NeXtime: nXt

nXt maakt deel uit van de merkenportefeuille van NeXtime en vertegenwoordigt goedkopere, maar daarom niet minder originele en vrolijke ontwerpen.  De nXt collectie draait om verschillende basic & grappige stijlen, goedkope prijzen, veelzijdige ideeën en kwaliteit.

Uitgelicht: https://www.klokkenconcurrent.nl/flip-klok/nextime-flip-klok.html

NeXtime durft anders te zijn door het creëren van unieke ontwerpen en het gebruik van verrassende materiaalcombinaties. Ze bieden een brede, veelzijdige collectie met een hoge kwaliteitsstandaard en betaalbare prijzen.  Zo komen ze tegemoetkomt aan een breed scala van klanten en passen ze zowat in elk interieur.

Recente berichten
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Begin hier met typen en druk op enter om te zoeken.

anti sliptv standaard