Interieurtips 2018

 In Interieur

Het nieuwe jaar staat al bijna voor de deur! Tijd om je woning van een nieuwe uitstraling te voorzien. Er zijn verschillende manieren om het interieur in huis aan te passen naar de laatste interieurtrends. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van leuke accessoires, het aanpassen van de interieurstijl, enzovoorts. In dit artikel blikken we alvast vooruit op de interieurtrends voor 2018. Niet alleen het interieur in huis speelt hier een rol bij, ook het interieur op je terras, balkon of veranda doet dat. Door je terras of balkon van een sfeervolle uitstraling te voorzien, kun je hier zomers heerlijk tot rust komen na een lange werkdag. Wie wil dat nou niet?

Tip: voorzie je tuin van enige vorm van luxe! In 2017 wonnen de opblaasbare zwembaden en bubbelbaden al aan populariteit. Voor 2018 is de verwachting dat deze trend door zal zetten. Deze opblaasbare luxeproducten zijn relatief goedkoop en zodoende voor een steeds groter publiek toegankelijk.

Een industriële look voor het nieuwe jaar

Om 2018 goed te beginnen kun je industriële stijlelementen aan het interieur van je woning toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van een industriële stellingkast in de keuken of de werkkamer. Een industriële stellingkast biedt je niet alleen ontzettend veel ruimte om spullen in op te bergen, ook past dit type kast bij vrijwel iedere andere interieurstijl. Denk bijvoorbeeld aan een modern ingerichte woning, een woning met klassiekere stijlelementen, enzovoorts. Met welk interieur wil jij deze industriële look in 2018 combineren? Het kan leuk zijn om voor het opnieuw stijlen van je woning eerst op de persoonlijke blogs van bekende interieurstylisten te kijken. Hier vind je foto’s van de door hen ingerichte ruimtes!

Zorg voor voldoende groen in huis

Naast de mogelijkheid om je woning van industriële elementen te voorzien, kun je er ook voor kiezen om groen aan het interieur in huis toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan een botanische woonkamer! Bij een botanische woonkamer kun je naast voldoende planten bijvoorbeeld ook voor een groene muur kiezen. Veel mensen zullen dit te druk vinden, maar door de groene muur te combineren met rustige meubelstijlen valt deze muur minder op.

Tip: kies voor behang, zodat je dit na een jaar eenvoudig kunt vervangen voor een andere kleur als het groen bijvoorbeeld niet bevalt.

Aanbevolen Berichten
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Begin hier met typen en druk op enter om te zoeken.

Design en Living