Herinneringen als tijdloze decoratie

 In Interieur, Lifestyle, Wonen

In elk interieur bieden foto’s een unieke kans om je persoonlijke stempel op de inrichting te drukken. De perfectie is vaak te vinden in de kleine details zoals de afwerking van de omlijsting en een stijlvolle passepartout. Fotolijst.nl is de ambachtelijke lijstenmakeriij die de lijst volledig voor je op maat maakt. Je hebt daarbij een zeer ruime keuze uit kleuren, afmetingen en diverse materialen, van hout tot kunststof en aluminium. De gekozen kleuren en afmetingen kun je zo helemaal qua sfeer, ontwerp en setting aanpassen. Als je op een stijlvolle manier de dierbare herinneringen van je gezin wil vastleggen, is een collage fotolijst een fraai idee. Deze bestaat uit een combinatie van meerdere onderling verbonden lijsten die samen een geheel vormen. Heb je een adembenemende skyline bij zonsondergang op de gevoelige plaat weten weten vast te leggen? Dan bestel je bij Fotolijst.nl gemakkelijk een aluminium fotolijst in verschillende maten!

Personaliseren van het ontwerp

Door gebruik te maken van de modernste machines kan Fotolijst.nl voor een zeer aantrekkelijke prijs een fotolijst voor je op maat kopen. Wij kunnen de afmetingen tot op de millimeter nauwkeurig instellen. Het vervaardigen van kleine lijsten is daarom een van onze specialiteiten! Daarnaast kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor andere type fotolijsten zoals:

  • Collage fotolijsten
  • Baklijsten
  • Wissellijsten
  • Silverplated

Als je bijvoorbeeld kiest voor een collage fotolijst  is het mogelijk om in het midden een valk zonder lijst vrij te houden. Hier kun je als je dat wenst een klokje in monteren. Terwijl de tijd verstrijkt blijven de warmste herinnering springlevend! Laat je verzamelde foto’s hun eigen verhaal vertellen, van uw familiegeschiedenis tot de meest bijzondere momenten van je eerste wereldreis. Met de keuze voor een passende passepartout in de juiste kleur kun je de herinneringen nog meer je eigen persoonlijke kleur meegeven.

Recente berichten
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Begin hier met typen en druk op enter om te zoeken.

Design en Living