De onderscheidende factor van professioneel interieuradvies

 In Interieur

BFactor weet door snelheid en kennis de meerwaarde te zijn in professioneel interieuradvies. De aanpak van interieurstyliste Barbara is het verschil tussen een verkocht huis of een huis wat te koop blijft staan. Het is het onderscheid tussen standaard zijn of de standaard in uniek interieuradvies zetten. BFactor springt er zo uit met professioneel interieuradvies.

Professioneel advies online te ontvangen

Een van de voordelen van de aanpak van BFactor is dat veel van de communicatie online gebeurt. Je krijgt interieuradviezen bijvoorbeeld online aangeleverd via je mailbox. Zo kun je altijd de informatie gebruiken zoals bijvoorbeeld waar je verf of meubels kunt vinden die worden aanbevolen. Online kun je ook over de informatie beschikken waar en wanneer je maar wilt. 

Advies op formaat 

 BFactor biedt interieuradvies in een aantal vaste pakketten. Zo kun je kiezen voor een online kleur advies. Hierbij wordt op basis van je smaak en de ruimte gekeken naar mooie combinaties in kleuren. Verder kun je kiezen voor online interieurcoaching. Vanuit jouw smaak en ideeën wordt gewerkt aan een moodboard voor de ruimte die je wilt inrichten. In het moodboard zitten naast kleuren, textuurcombinaties ook suggesties voor meubels, verlichting en artwork. Ten slotte kun je ook kiezen voor een 2D of 3D interieurplan. Dan krijg je de adviezen in tekening of een virtuele kopie van de kamer uitgewerkt. Zo zie je precies wat het effect is van die accentmuur in combinatie met je kast in de hoek.

Snelheid en accuratesse

BFactor is geen stylingbureau wat weken lang hoeft te mijmeren over de keuze tussen twee tinten wit en dan met een advies komt voor de aanschaf van een onbetaalbare verf. Professioneel interieuradvies wordt binnen 48 uur na aanname van de opdracht geleverd. Hierbij wordt ook rekening gehouden met het budget wat je wilt uittrekken voor een restyling van je huis. 

Op https://www.bfactor.be/ vind u meer informatie.

Recente berichten
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Begin hier met typen en druk op enter om te zoeken.