Hang en sluitwerk voor een veilig huis

 In Wonen

Bij sommige deuren en ramen in je huis is het van groot belang dat die perfect worden afgesloten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je voordeur of het raam van de slaapkamer. Maar er zijn ook plekken die eigenlijk helemaal niet perfect afgesloten hoeven te worden. Voor die plekken kun je standaard hang en sluitwerk gebruiken. Weet je wat dat precies inhoudt? En wat de verschillende vormen daarvan zijn?

Voor je tuindeur of andere deuren/ramen die niet 100% afgesloten hoeven te zijn

Denk bijvoorbeeld aan je tuindeur. De deur die leidt naar de straat vanuit de tuin. Daar hoeft waarschijnlijk geen veiligheidsslot op te staan. Maar het zou wel fijn zijn als je deze kunt afsluiten. Het zou gemakkelijk zijn als je hier een klein slotje op zou kunnen doen dat werkt met behulp van een schuiver of een haak die je dan in een ringetje aan de muur kunt steken. Zo zorg je ervoor dat niet iedereen zomaar binnen kan lopen, maar je hoeft ook geen extra sleutel continu met je mee te nemen. Dat is gemakkelijk want je hebt waarschijnlijk al heel veel sleutels, en stel dat je een keer jezelf buitensluit uit je tuin – dan klim je toch gewoon even over het hek of doe je de deur weer open door eerst door je voordeur naar binnen te lopen naar de tuin.

Waar kun je hang en sluitwerk kopen?

Zoals eerder aangegeven zijn er verschillende soorten hang en sluitwerk.  Als je interesse hierin hebt, dan raden we je aan om een keertje te gaan kijken in het assortiment aan hang en sluitwerk van deurbeslag-expert.nl. Daar vind je allerlei soorten hang en sluitwerk die je goed kunt gebruiken om je ramen en deuren af te sluiten met een haakje of schuiver. Ze hebben er complete sets, wat inhoudt dat je er ook de benodigdheden bij hebt om ze te bevestigen aan de muur. Maar misschien heb je sommige van die dingen al in huis. Dan kun je ook afzonderlijke onderdelen kopen.

Recente berichten
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Begin hier met typen en druk op enter om te zoeken.

gras