Straalkachel als warmtebron in huis of op de veranda?

 In Uncategorized

Het wordt weer zomer, de temperaturen stijgen en de meeste mensen worden een stukje vrolijker. Maar ’s avonds kan de temperatuur nog flink afkoelen, niet helemaal de bedoeling als je een heerlijke zomerse avond wilt of als je in huis nog wilt klussen tot ’s avonds laat. Waarom je een straalkachel moet kiezen om dit probleem aan te pakken lees je hier.

Compact

Straalkachels zijn relatief kleine warmtebronnen. De afmetingen zijn niet reusachtig en daarom makkelijk te positioneren in de woonkamer, hal of in de tuin. Dat dit type kachel compact is neemt niet af in de warmte. Het is nog steeds een krachtige warmtebron.

Verplaatsbaar

Omdat de afmetingen en het gewicht van de straalkachel laag zijn, is deze super makkelijk te verplaatsen. Dit is erg handig wanneer je niet telkens in dezelfde ruimte bent. Hierdoor kan je de straalkachel en daarmee ook de warmte verplaatsen waar het echt nodig is. Door deze verplaatsing zal er ook geen warmteverlies plaatsvinden omdat elk vleugje warmte jouw lichaam omarmt.

Snelle warmtebron

Het is een zeer snelle warmtebron. Wanneer de stekker in het stopcontact zit zal deze gelijk warmte produceren. Het is niet als bij een reguliere radiator, dat eerst de cv en het water opgewarmd moet worden. De straalkachel wordt ook vaak als terrasverwarming gebruikt. Hierbij wordt ook verwacht dat het terras binnen no-time verwarmt zal zijn.

Ideaal voor in de tuin

Als laatste en zeker niet als minste is de straalkachel ook erg handig voor in de tuin of op de veranda. Op een fijne zomeravond wil je er nog tot de late uurtjes lekker warm bijzitten. Wanneer de temperatuur snel afneemt is dit type kachel perfect om deze kou te verjagen met fijne warmtestralen. Hiermee kan je de gezellige en knusse avond redden.

Recente berichten
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Begin hier met typen en druk op enter om te zoeken.